Happy singles

27 WAYS… to happy singles  😊

De kracht van de groep

Uit ervaring weet ik dat omgaan met mensen die door een gelijkaardig proces gaan, helend en ook leuk kan zijn vandaar deze 27 WAYS Happy singles Groep.
Ieder draagt zijn eigen verhaal maar de groep draagt elkaar. Ik vertrek steeds vanuit een niet problematische houding en samen kijken wat er aan mogelijkheden zijn om goed voor  jezelf te blijven zorgen onder alle omstandigheden.

De focus ligt vooral op acceptatie en het ontwikkelen van nieuwe denkkaders.
Activeren van je motivatie en concrete stappen zetten naar je nieuwe leven. Keuzes maken die bij je passen.
Oplossingsgericht denken en handelen stimuleren.

Wens je liever individuele singles begeleiding?  Dat kan ook!

Groepsaanbod voor singles / groeitraject voor singles

  • Hoe ga je om met gevoelens van eenzaamheid?
  • Hoe kan je alleen zijn als kracht ervaren ?
  • Zelfzorg toepassen .
  • Gelijkgestemden ontmoeten.
  • Kwetsbaarheid tonen en delen .
  • Je leven een nieuwe wending geven ?
  • Levenslessen uit je geschiedenis halen ?

Leer terug genieten en crëer zo mooie herinneringen voor je toekomst.

  • Wil je graag aansluiten bij de happy singles groep?
  • Wil je graag individuele singles coaching?

Mijn persoonlijk verhaal.

Niks is wat het lijkt na 27 jaar huwelijk gingen we uit elkaar. Dat we elkaar al veel langer kwijt waren had niemand zien aankomen, behalve diegenen die het zelf ervaren hadden een relatie breuk een partner verliezen, zij konden namelijk beter begrijpen waar het tussen ons fout gelopen was, of hoe moeilijk het is om je partner geen goede morgen meer te kunnen wensen.

Tranen stroomden, papieren zakdoekjes stapelden zich op, scheiden een relatie breuk of je partner verliezen doet lijden. Je wereld valt uit elkaar. Alle beelden over een toekomst samen dien je aan te passen aan de huidige situatie, financieel, emotioneel, relationeel, … Het gezinsbeeld valt aan duigen en dat is niet niks.

Nieuwe liefdes kwamen en gingen en de berg van mijn zakdoekjes werd steeds groter. Broken hearts, I had a few… ervaringsdeskundige 🙂 dus.

Totdat… ik me op een bepaald moment realiseerde dat van jezelf leren houden de basis vormt voor een gelukkig leven en dat er na zelfzorg nog voldoende liefde overblijft om te delen. 
Het heeft wat tijd gevraagd maar het is me tenslotte toch gelukt. Toen ik hem ontmoette wist ik het meteen woorden waren overbodig ik was gewoon mezelf en hij zichzelf. Er was alleen dat tikkeltje verbinding ”relatie” genaamd en SAMEN kiezen voor elkaar.

Some beautiful paths can’t be discovered without getting lost!

Schrijf je in voor een gratis en geheel vrijblijvend info gesprek